Изработка на сайт от Градивните

Настоящата страница е референция и благодарност от екипа адвокати на Семеен адвокат, във връзка с изработката на настоящия сайт.

Интернет уеб агенция Градивните изработиха нов уеб сайт, който представя информация за правни услуги, предлагани на наши клиенти – фирми (юридически лица) и физически лица.

Уеб сайтът се разглежда отлично с мобилни телефони и таблети, както и на стандартен монитор, поради своя респонсив дизайн. Допълнително бяха разработени стилове по наш изричен дизайн и цветове, за да се получи уникална визия, без цената да се оскъпи драстично.

Екипът от програмисти и специалисти оптимизатори за търсачките направиха стратегия за развитие, която само в рамките на 2-3 месеца успя да изведе сайта на първите 1-3 страници по няколко от ключовите думи и фрази. Разбира се, процесът на оптимизация за търсачките ще отнеме още няколко месеца до достигане на първите 3 или 5 места по различните фрази, но когато човек вижда резултати – готов е да плати двойно или тройно, за да се случат нещата още по-бързо! Оптимизация за думите адвокат“ и „адвокат София“ е сред най-трудните и най-скъпите цени!

Трябва също да се има предвид, че на адвокатите е забранено да се рекламират директно, както и привличането на клиенти чрез посредник (чл.41 от ЗА – Закон за Адвокатурата). Чрез свой уеб сайт или по друг начин, адвокатът има право (позволено е) да осведомява обществеността за данните от адвокатския регистър (чл. 8, ал. 1 и 2 ЕКА). Съгласно чл. 8, ал. 4, изр. 1 ЕКА, на адвокатът се забранява да „предлага услугите си на бъдещ клиент лично, чрез посредник или по друг начин, освен в случаите, когато адвокатът има семейна, роднинска или предходна професионална връзка с лицето“. Ето защо оптимизацията за Гугъл и търсачки, е един подходящ инструмент, за да могат хората самостоятелно да научат за конкретен адвокат и неговите компетенции и сфери на работа, без това да е реклама на адвоката или адвокатската кантора.

Ежедневно в работата си, но и сега – при изработката на новия сайт, имаме нужда от преводи и локализация на текстовете в сайта от преводачи – на английски и немски езици. Екипът на преводи и преводачи ни предложи отлични условия и с настоящите думи им благодарим за качествените преводи!