За нас

Правна кантора за юридически консултации и адвокати „Семеен Адвокат“ предлага голям брой правни услуги в различни сфери на правото. Устна и писмена консултация, становища, еднократна и абонаментна юридическа помощ, изготвяне на книжа, молби, заявления, жалби, договори и др., процесуално представителство и правна защита в съдилища, държавната администрация и др. органи на властта, срещи и представителство пред физически или юридически лица. Това са само част от най-честите нужди на клиентите, търсещи адвокат.

Екипът ни се състои от специализирани адвокати за правни услуги и защита. Не работим без пари, не работим и на ниски цени, но предоставяме различни възможности за заплащане, вкл. в края на съдебните процедури на всяка инстанция, срещу залог със същия или друг имот. Оценяваме вашите шансове и риск, и ви консултираме кой е най-подходящия вариант за всеки конкретен правен казус.

За фирми / юридически лица предлагаме абонаментна юридическа помощ с ежедневните специфични дейности за изготвяне на книжа, молби, договори и др. Ако имате въпроси, просто ни кажете от какво имате нужда и ще обсъдим дали имаме подходящ адвокат за вашите нужди.